NR.1 LEVERANCIER OP HET GEBIED VAN KLEEDKAMERS

Kleedkamers zijn er in alle vormen en afmetingen, maar hoe richt je ze in? W&H Sports helpt u graag bij het inrichten van een kleedkamer die voldoet aan de wensen en behoeften. Van begin tot aflevering zullen wij met u meedenken en adviseren. Verschillende sportvereniging, scholen en sportscholen gingen u al voor. 

NIEUWE KLEEDKAMER NODIG?

Het aantal kleedkamers in Nederland zijn oneindig. Van zwembaden tot sporthallen en van sportverenigingen tot bedrijven. Elke kleedkamer heeft zijn eigen inrichting nodig die aansluit op de wensen van de eindgebruiker. W&H Sports helpt u hier graag bij en voorziet u van deskundig advies op maat.

Tijdens de inrichting van de kleedkamer zijn er bepaalde factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Om dit inzichtelijk te maken hebben we een checklist beschikbaar gesteld.

WAAROM KIEZEN VOOR W&H SPORTS?

sNELLE LEVERING

vASTE MONTAGEPARTNER

dESKUNDIG ADVIES

hOOGWAARDIGE MATERIALEN

MOGELIJKHEDEN KLEEDKAMERS

Bij de inrichting van kleedkamers komt een heel keuzeproces kijken. De kleedkamers kunnen worden ingericht met kleedkamerstoelen, -banken en -lockers. Hierin zijn veel verschillende combinaties mogelijk wat de keuze niet gemakkelijk maakt. De gewenste kleuren kunnen ook worden teruggebracht in de kleedkamers.

REFERENTIES

Verschillende referenties in binnen- en buitenland:

VOETBAL KLEEDKAMER

De voetbal kleedkamer is de kleedkamer die wij het meeste inrichten. Bij verschillende gerenommeerde namen in het betaalde voetbal zijn de kleedkamers door ons ingericht. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken van de voetbal kleedkamer.

CONTACT MET W&H SPORTS

Om u zo goed mogelijk tot dienst te zijn is communicatie enorm belangrijk. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Na dit vrijblijvende contact zullen wij de plannen uitwerken en met u bespreken. Gedurende het proces zult u één vast aanspreekpunt hebben binnen W&H Sports waarvoor u terecht kan met al uw vragen. 

DIGIFOLDER
KLEEDKAMERS

© 2024 All Rights Reserved.