seo expert

Het hebben ingehuurd of willen worden van een seo expert. Wat kan je verwachten van zulke zoekmachine optimalisatie expertise?

SEO expert

Inhoudsopgave

seo expert Gregory de Boer

Wat is een seo expert?

Dat is iemand die het algoritme van Google begrijpt en hiermee dusdanig weet om te gaan dat zoekwoorden hoog in Google komen te staan. De seo expert kan en zal ongetwijfeld gebruik maken van seo-tools en seo-plugins. Niet dat zoekmachine optimalisatie uit een tool of plugin komt, maar in de handen van seo-expert wordt het beste hieruit gehaald.

Wat doet een seo expert?

Hij of zij past de best mogelijke ‘weetjes’ toe voor desbetreffende site met zoekwoord. Omdat sites niet allemaal het zelfde zijn kan dit het werk iets lastiger maken. Er zijn wel standaarden die elke site minimaal moet hebben. Daarna moet de seo specialist invulling aan de wensen van de opdrachtgever geven.

Hoe komt een seo expert aan kennis?

Nou hier verdelen de seo-experts zichzelf. De 1 vindt ervaring en zelf ondervinden samen met de Google richtlijnen voldoende om zichzelf een seo expert te noemen. De ander volgt seo cursussen om in minder tijd aan betere technieken te komen die ook nog eens sneller zoekwoorden bovenaan Google krijgen.

Valt linkbuilding ook onder deze expertise?

Niet alle seo-experts weten het fijne van linkbuilding af. Er zijn er zelfs die het allemaal maar onzin vinden. Andere seo experts die zweren juist bij linkbuilding maar die hebben zich er dan ook stukken dieper in verdiept.

contact seo expert

Maartensbreetstraat 35
1752AG St. Maartensbrug

KVK: 82570485
BTW: NL003716548B39